Toinen viikko

Toisen viikon työpäivät olivat kaikki aikalailla samanlaisia. Työt alkoi 9.00 ja loppui 16.30. Työpäiviin sisältyi lattioiden lakaisua, vaatteiden laittoa kokojärjestykseen, kuorman purkua, myymälän sisustusta sekä auttamista siirroissa ja myymälän yleistä siistimistä.

Arkipäivinä en tehnyt oikein mitään töiden jälkeen, koska päivät loppuvat vasta 16.30 niin ei ehdi mitään erityisempää aktiviteettia keksiä. Saatoin vähän kierrellä bussia odotellessa Vallettaa, mutta en tehnyt mitään ihmeempiä. Olin työpäivien jälkeen niin väsynyt, että tulin vain asunnolle syömään ja lepäämään ja illemmalla saatoin vielä käydä kiertelemässä Birkirkaraa ja ruokakaupassa.

Viikonloppuna olikin tarkoitus olla enemmän aktiviteettia, mutta ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.
Perjantaina kävin pienellä iltalenkillä ja kaupoilla, mutta muuten ilta meni asunnolla.
Lauantaina nukuin pitkään ja päivällä kävin Malta National Aquariumissa Bugibbassa. Aquarium oli ihan kiva ajanviete ja ilmeisesti aika suosittu ihmismäärästä päätellen.


Asunnolle päästyä nukuin pikaiset päikkärit ja lähdin vielä käymään kaupassa. Lauantai ilta meni ruokaa tehdessä ja rentoutuessa. Sunnuntaina oli tarkoitus mennä Sliemaan The Point kauppakeskukseen, mutta heräsin todella huonoon oloon. Sen vuoksi sunnuntai meni vaan sängyssä huonoa oloa pois nukkuessa.

Muutama kuva Aquariumista:




Toisen viikon fiilikset on ihan hyvät, vähän vaan harmittaa etten oo päässyt tutustumaan Maltaan kunnolla työpäivien vuoksi ja viikonloppuisten sairastelujen takia. 

Kommentit