Kolmas viikko

Maanantaina töissä lakaisin lattiat ja laittelin vaatteet koko järjestyksiin, lisäksi sain hoitaa siirrot melkeimpä itsenäisesti. Töiden jälkeen oli vieläkin todella huono olo joten lähdin vain asunnolle nukkumaan, jotta tiistaina olo olisi parempi.


Tiistaina töissä oli vain lattioiden lakaisu ja kokojärjestyksien katsominen kuntoon. Töiden jälkeen lähdin vain asunnolle koska olo oli vieläkin tosi heikko.

Keskiviikkona töissä lakaisin lattiat, katsoin kokojärjestykset kuntoon ja laitoin alemerkintöjä. Valmisteltiin myymälää tulevaan suureen kuormaan tekemällä tilaa. Töiden jälkeen lähdin Sliemaan The Point kauppakeskukseen, jossa menikin koko ilta.



Torstaina tuli suuri kuorma jota purattiin koko aamu. Kun tilanne tasaantui niin lakaisin lattiat ja katsoin kokojärjestykset kuntoon. Töiden jälkeen tulin vain asunnolle.

Perjantai aamuna menin Future Focusin toimistolle hakemaan allekirjoitukset papereihin. Siitä lähdin sitten vähän myöhässä töihin. Töissä lattioiden lakaisu ja kokojärjestyksien katsominen.

Lauantai meni aikalailla vain pakkaillessa ja huonetta siivoillessa.

Sunnuntai aamuna klo 10 kuski oli asunnon edessä. Siitä sitten lentokentälle mistä alkokin ongelmat. Lento oli tosi paljon myöhässä myrskyn takia, joten en ehtinyt jatkolentoon vaikka vaihtoaikaa oli paljon. Uusi lento varattu Munich-Frankfurt ja sieltä sitten vasta Helsinkiin. Suomessa vasta 00.55. Loput lennot meni onneksi hyvin. Nyt VIHDOIN Suomessa ja matkustuskiintiö taitaa olla hetken täynnä.

Kommentit