Ensimmäinen viikko

Sunnuntaina 3.2 lähdin maltalle ja lennot sekä vaihto meni hyvin. Maltalle päästyä etsin matkatavarat ja kuljettajan. Kuljettaja toi minut asunnolle Birkirkaraan. Asunnolla purkasin vähän tavaroita ja tutustuin asuntoon sekä muihin opiskelijoihin. Sen jälkeen lähdin kiertelemään lähistölle ja kävin ostamassa ensihätään ruokatarpeita. Loppu päivä meni sängyssä lepäillessä ja netflixiä katsoessa.

Maanantai aamuna kävin future focusin toimistolla, jossa minulle kerrottiin Maltasta hyödyllistä tietoa ja sain bussiliput. Tapaamisen jälkeen kiertelin Florianaa ja Vallettaa. Alkoi satamaan kaatamalla, joten lähdin Birkirkaraan ja kaupan kautta asunnolle. Loppu päivä meni asunnolla kaatosateen vuoksi.

Tiistaina menin 9.30 future focusin toimistolle jossa jouduinkin oottamaan tunnin että mut saatettiin työpaikalle. Työpaikka olikin eri kuin mitä oli kerrottu. Uusi työpaikka on Matalan niminen vaatekauppa. Olin töissä 16.30 saakka ja en tehnyt oikein mitään. Jatkuvasti vain sanottiin ettei ole mitään tehtävää kun kyselin. Aika meni hitaasti seisoskellessa. Töistä tulin suoraan asunnolle lataamaan puhelinta ja sen jälkeen lähdin hakemaan ruokaa. Loppu päivänä kiertelin Birkirkaraa.

Loppu viikon työpäivät oli 9.00-16.30 ja joka päivä alkoi tuotteiden purkamisella. Sen jälkeen lattioiden lakaisu ja vaatteiden fiksaaminen kokojärjestykseen. Sen jälkeen vaan pelkkää seisoskelua monta tuntia, kun en saa olla kassalla. Töiden jälkeen keskiviikkona olin hetken Valletassa ja lähdin asunnolle. Torstaina olin iltaan saakka Valletassa kiertelemässä ja shoppailemassa. Perjantaina kävin vähän kaupoilla ja illaksi menin asunnolle.

Viikonloppu meni aikalailla lepäillessä flunssaisen olon ja jalkakivun takia. Kävin kaupassa ja syömässä mutta muuten olin vain asunnolla.


Ensimmäisen viikon fiilikset on ihan hyvät, asunto on mukava ja työpaikkakin ihan jees. Ens viikolla toivottavasti parempi fiilis lähteä kiertelemään paikkoja enemmänkin. 👍🏻


Kommentit

  1. Hei Meija, kiitos postauksestasi! Ensimmäinen viikko on yleensä haasteellisin, mutta olet hienosti päässyt kiinni jo Maltan arkeen. -Tanja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti